Verzenden:

Wij doen ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Voor producten in nabestelling zijn we afhankelijk van de levering van onze leveranciers. Doorgaans kunnen wij de producten in nabestelling na 7 werkdagen leveren. 

Wij willen zo duurzaam mogelijk leveren, daarom is het mogelijk de pakketten te verzenden met Mondial Relay. Mondial Relay maakt gebruik van verzamelpunten en bestaande routes van logistieke dienstverleners. Hierdoor is uw pakketje misschien iets langer onderweg, maar besparen we tot maar liefst 79% CO-uitstoot per pakketje! 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. Voor het leveren van goederen onder de €25,-, zijn er verzendkosten vanaf €3,99. Met Mondial Relay verzenden wij gratis vanaf €25,-. De pick-up point service van DHL wordt gratis geleverd vanaf €30,-. Bestellingen via DHL, DPD en PostNL worden gratis geleverd vanaf een bestelwaarde van €35,-. In België leveren wij gratis vanaf een bestelwaarde van €50,-.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Homerr of DHL . Verzendingen naar België worden door DPD afgeleverd. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourneren:

Indien u niet tevreden bent over een artikel, dan is het mogelijk om dit artikel te retourneren.

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. 
  • U heeft na annulering nogmaals 14 dagen de tijd om uw product retour te sturen. 
  • U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. 
  • De kosten voor retour, tenzij er sprake is van een defect, naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. 
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de webwinkel geretourneerd moeten worden.
verzenden
  • Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact opnemen via het herroepingsformulier of mail ons direct via info@hetzeepje.nl.
    Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourzendingen dienen altijd te worden verzonden aan: 

Vof Sprelink
Het Blokschip 10
5247LG Rosmalen
Nederland

Winkelwagen
Scroll naar boven