Voordelen van verzorgingsproducten met vulkanisch as

Op het zeepje vind je een heerlijke verzorgingslijn op basis van vulkanisch as. Door de iets zwaardere geur worden deze producten vooral aangeraden voor mannen. Niet zo fan van zoet? De Volcanic lijn is ook zeker geschikt voor vrouwen!

Verzorgingsproducten met vulkanisch as bieden verschillende voordelen voor de huid. Vanwege de unieke eigenschappen van dit product wordt de huid verzorgd en gevoed. Daarnaast heeft de Volcanic lijn een heerlijke geur.

Vulkanisch as heeft een fijne textuur en dient als een effectieve exfoliant. Het helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, overtollig talg en onzuiverheden aan het huidoppervlak. Dit proces bevordert de huidvernieuwing en zorgt voor een frisse, stralende huid.

De Volcanic producten hebben ontstekingsremmende eigenschapen, waardoor dit een ideaal middel is om huidaandoeningen zoals acne, rosacea en eczeem te verzachten. Het vermindert de roodheid en irritatie van de huid en kalmeert deze.

Vulkanisch as bevat mineralen zoals silicum, magnesium, kalium, zink en verschillende sporenelementen. Deze mineralen zijn voedend voor de huid en helpen bij het behouden en herstellen van een gezonde huidbalans.

Door zijn absorberende eigenschappen helpt vulkanisch as bij het ontgiften van de huid door onzuiverheden en toxines te verwijderen. Dit zorgt voor een zuivere en heldere huid.

Winkelwagen
Scroll naar boven